Vraag
Profielfoto van Lucinda van Os
Oproep
Profielfoto van Lucinda van Os Lucinda van Os 14 oktober 2024

Welke activiteit organiseer jij of jou organisatie tijdens Orange the World? Laat het ons weten!

Van 25 november t/m 10 december is het de jaarlijkse Orange the World campagne. De internationale campagne Orange the World vindt elk jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot en met 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. In deze periode worden overal ter wereld gebouwen oranje uitgelicht en vinden er tentoonstellingen en activiteiten plaats. Zo ook binnen de regio Haaglanden. 

Orange The World Haaglanden Krant

In het kader van Orange the World organiseren veel organisaties, verenigingen en individuen activiteiten om bewustwording te vergroten en verandering te stimuleren. Deze evenementen, acties en bijeenkomsten zullen worden opgenomen in het Orange The World Haaglanden Magazine. In dit magazine staan naast enkele interviews, ook kijk en luistertips en een overzicht van de activiteiten welke georganiseerd worden binnen de regio. Om deze geweldige initiatieven te bundelen en extra in de schijnwerpers te zetten, willen we jullie uitnodigen om jullie activiteiten met ons te delen! 

Deel jouw activiteit!

Of het nu gaat om een workshop, een tentoonstelling, een webinar of een lezing, een sportevenement,  alle bijdragen zijn welkom! 

Stuur een korte omschrijving van je evenement, de datum, tijd, locatie en eventuele andere praktische details naar orangetheworld@ggdhaaglanden.nl. Heb je mooie foto's of flyers die we mogen gebruiken? Stuur deze gerust mee! Gebruik hiervoor het invulformulier in de bijlage. 

Deadline voor inzendingen: 25-10-2024

Samen kunnen we zorgen voor meer zichtbaarheid en impact. Laat je stem horen en maak deel uit van deze krachtige beweging!

Hartelijke groet,
GGD Haaglanden
Orange the World Team

Dit magazine zal naar verwachten een week voor aanvang van de campagneperiode verschijnen. 

Ook zal het geplaatst worden op dit channel.

Beantwoord de vraag van Lucinda